OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen oli vieraana OAJ Hyrian kevätkokouksessa

OAJ:n Hyrian opettajat ry järjesti 17.4.2018 Lehmustien Juhlatalossa Riihimäellä pidetyn kevätkokouksensa yhteydessä jäsenillan.

Jäseniltaan vieraaksemme saapuivat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ja OAJ:n työmarkkina-asiamies Minna Vakkuri. Tilaisuuteen oli kutsuttu myös OAJ Uusimaan puheenjohtaja Markku Tikkanen.

Tilaisuus alkoi klo 17:00 maittavalla illallisella, jonka jälkeen Olli kukkaonnitteli yhdistyksemme puheenjohtaja Teija Punkin OAJ:n valtuustopaikan saavuttamisen johdosta.

Onnittelujen jälkeen Olli kertoi paikalla olijoille toisen asteen ammatillisen koulutuksen menneistä ja tulevista näkymistä, käydystä työmarkkinakierroksesta sekä toi kuulijoille julki, että OAJ ei ole Hyrian tapausta unohtanut. Asia on OAJ:lle niin tärkeä, että se tullaan katsomaan loppuun saakka.

Omassa puheenvuorossaan Minna Vakkuri avasi mennyttä Sivistan kanssa käytyä työmarkkinaneuvottelukierrosta ja vastasi jäsenistöltämme ennakkoon saamiinsa mieltä painaviin kysymyksiin.

Tilaisuuden loppupuolella paikallaolevat saivat vielä tilaisuuden kysyä ja keskustella vieraidemme kanssa myös vapaamuotoisemmin.

Vieraamme poistuivat kotimatkalle yhdistyksen kokouksen alkaessa klo 19:00.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, eli vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä valittiin yhdistyksemme hallitukseen kuluvan vuoden loppuun saakka Juha-Matti Jussilan varahenkilöksi Marja-Leena Eronen-Santakallio.